Гінкго Білоба - унікальний засіб


У цій статті мова піде про дивовижне дерево, яке прийшло до нас ще з часів динозаврів - Гінкго Білоба, єдине у своєму роді дійшло до нашого часу рослина, всі його «родичі» вже загубилися в тисячоліттях. У Японії та Китаї - мекках народної медицини про цю рослину складені легенди. Не дивно, що й до нашого часу лікарі не втомлюються дивуватися все новим і новим його здібностям.

Вся суть полягає в тому, що Гінкго Білоба містить в собі цілий ряд, понад сорок активних речовин, причому у деяких з них просто немає аналогів. Найцікавіше, що в препаратах цього диво-дерева всі речовини поєднуються дуже гармонійно і природно, практично виключаючи можливість виникнення у пацієнта алергії, на відміну від синтезованих БАД.

Вся корисність цього дерева полягає в його листах. Для початку опишемо основні показання до застосування Гінкго Білоба, щоб ви могли оцінити широту сфер його застосування. Отже, Гінкго Білоба:

Покращує кровопостачання мозку, кінцівок, розріджує кров, будучи одночасно профілактичним засобом проти тромбів в судинах;
Розширює вени, артерії і навіть капіляри, покращуючи їх прохідність;
Добре справляється з набряками, завдяки зменшенню проникності стінок судин;

Працює як антиоксидант, зберігаючи молодість організму;
Робить судини твердіше, допомагає запобігти можливому інсульт або інфаркт;
Є сечогінним, противірусним, протизапальним засобом;
Стимулює імунітет, інтелект, покращує роботу мозку і механізмів пам'яті;
Допомагає у боротьбі з депресивним станом;
Покращує виробництво інсуліну, знижує холестериновий рівень;
Захищає організм від впливу токсинів.

Складно назвати рослина, яка б володіло великим позитивним впливом на організм.

Гінкго Білоба - унікальний засіб від багатьох хвороб

У цілому ж ця рослина допомагає при цілому ряді конкретних захворювань - мігрень зупиняється повністю, запаморочення заспокоюється наполовину, добре діє при діабеті та ендартеріїті, геморої і «чоловічих» проблемах. Використовується для поліпшення пам'яті та уваги. Незамінний для збереження прекрасної шкіри і допомагає скинути кілограм-другий.

Ми пропонуємо придбати вам фіточай "Гінкго Білоба" https://naturalis.com.ua/ru/store/item/10 власного виробництва в нашому інтернет-магазині або в мережах аптек та роздрібних точок наших партнерів.

Вживайте натуральні чаї та будьте здорові!